Design villa’s aan de Costa Blanca

Kopen
Huren

Design villa’s aan de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca Noord en Zuid, Costa Del Sol en de Costa Cálida bieden wij een groot aantal prachtig gelegen grondstukken aan voor de bouw van een volledig gepersonaliseerde moderne design villa. Of u nu op zoek bent naar een romantisch plekje in de bergen met panoramisch uitzicht op zee of juist de voorkeur geeft aan een vlak grondstuk op loopafstand van het strand en alle voorzieningen. Wij maken uw droomvilla waar.

Wij hebben reeds een aantal kant en klare offertes en villa’s in aanbouw, maar over het algemeen bouwen wij villa’s speciaal op maat gesneden op een specifiek door de klant uitgekozen grondstuk. Met een d-signville kunt u een villa laten bouwen welke compleet aan uw eigen wensen kan voldoen. wij bouwen ook een milieu vriendelijke d-signville met alle voordelen qua isolering en o.a. zonnepanelen.

Wij vervullen uw droom villa Alle woningen worden volgens de nieuwste wetgeving en voorschriften gebouwd, inclusief zonnepanelen voor warm water, centraal afzuigsysteem in keuken en badkamers en een ruime selectie aan eerste klas materialen. Informeer bij ons naar de ontelbare andere mogelijkheden. CasaLasDunas is ook een onroerend goed ontwikkelaar en zijn succesvol in het aanbieden van een compleet aanbod van constructie-services aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en de Costa Calída.

We bieden een complete Ontwerp en Bouw aan, evenals een eersteklas zoeksysteem voor bestaande woningen. Wij hebben een portfolio van nieuwe, te bouwen villa’s, welke volledig aanpasbaar zijn aan de wensen en het budget van de klant. Wij kunnen alle bouwen, groot of klein, en daarnaast zijn ook al onze eigen ontwerpen aanpasbaar. Hierdoor kunnen wij een uniek, persoonlijk huis bouwen voor iedere klant.

Ons bestaande woning aanbod is volledig gecontroleerd op legaliteit en zijn stuk voor stuk persoonlijk bezocht door één van onze medewerkers. Onze medewerkers staan garant voor een persoonlijke en hoge kwaliteit service.