Aqua Nature La Mata te huur

Aqua Nature La Mata te huur

Alle appartementen op de residentieAqua Nature beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Zo kunt u ook met een grotere groep gemakkelijk in La Mata verblijven. Het complex ligt op slechts 50 meter van het zandstrand Playa La Mata. Zodra u ´s morgens wakker wordt kunt u dus lekker te voet richting het strand en genieten van een frisse duik in de Middellandse zee.

De appartementen zijn uitgerust met het nodige comfort. Ook beschikken ze over een terras met tuinmeubelen zodat u ´s avonds nog lekker van de avondzon kunt genieten. Daarnaast zijn er bij de residentie een gezamenlijk zwembad met kinderbad, een speeltuin, een gewone tuin, een sportveld en diverse jeu de boules banen. Zo verveelt u zich geen moment tijdens uw vakantie.

Bekijk ons aanbod appartementen op residentie Aqua Nature in La Mata en boek direct uw vakantie! Indien u hulp nodig heeft of vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Omgeving van Aqua Nature in La Mata La Mata is nog echt ouderwets en gezellig Spaans. Het is een fijn rustig dorpje dat beschikt over een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt en een heerlijk zandstrand. Ga zitten bij een van de diverse authentieke Spaanse strandtentjes waar u geniet van lekkere tapas.

Iets verderop ligt Torrevieja. Deze badplaats heeft een lange boulevard en een grote haven waar u lekker kunt uitwaaien. Torrevieja is het ideale dagje uit wanneer uw verblijft op residentie Aqua Nature in La Mata.

Kopen
Huren
WhatsApp