Appartement · Bestaand Costa Blanca · Guardamar del segura

 • Ref.: CLD-2550V
 • Licentie: VT-459642-A
 • Gebouwd: 80m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
Vanaf € 185.000 € 179.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 80 m2
Balkon: 9 m2
Bouwjaar: 2006
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Dichtbij het strand
Parking
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeubileerd
Lift
Intercom
Automatische poort
Kinder speeltuin
Uitzicht op de tuin en het zwembad
Goede verhuurmogelijkheden
Charmant pand
Dicht bij voorzieningen

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.5 km
Luchthaven: 35 km
Bus: 0.5 km
Stadscentrum: 0.5 km
Huisarts: 2 km
Ziekenhuis: 5 km

HNaturamar in Guardamar del Segura is een modern resort met vele sportieve faciliteiten, zoals tennisbanen, padelbaan, fitness ruimte, zwembad met jacuzzi, speeltuintje voor de kinderen waar u allemaal gratis gebruik van kunt maken. Dit luxe appartement op de 5e etage is gelegen tegen de duinrand op loopafstand van de supermarkt en de gezellige winkelstraten van Guardamar del Segura. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers en het ruime balkon is gelegen op het zuiden! Vanaf het balkon kunt genieten van het uitzicht en de late zonsondergang.

Ook beschikt deze woning over een verhuur licentie waardoor u dus ook de optie heeft om deze direct te beginnen te verhuren voor vakantie periodes!

Het gebouw is voorzien van 2 liften en goed beveiligd. Guardamar heeft 14 kilometer strand met fijn zand. Er is een strand voor toeristen aan de boulevard en een strand voor de rustzoekers bij de haven. Laten we niet vergeten de wandelmogelijkheden door de duinen naar het strand.


Er is voldoende parkeergelegenheid bij het complex. En het appartement bezit zelf over een garage plek onder het gebouw zelf.

Indien u in het bezit bent van een google chromecast kunt u deze in de woning ook gebruiken om tijdens uw verblijf tv te kijken. 


Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 154.536 GBP
 • Russische roebel: 154.536 RUB
 • Zwitserse frank: 173.236 CHF
 • Chinese yuan: 1.378.049 CNY
 • Dollar: 188.648 USD
 • Zweedse kroon: 2.077.564 SEK
 • De Noorse kroon: 2.025.564 NOK

Vergelijkbare woningen