Wim en Marion

Wim en Marion

Wij zijn 1 jaar geleden in contact gekomen met Maureen bij het zoeken naar een vakantie appartement in de omgeving van Malaga. Het klikte direct heel goed tussen ons en wij vertrouwde haar volledig. Zij heeft ons uitstekend begeleid bij het gehele aankoop proces. Zij heeft ons zelfs geholpen met de begeleiding van de notaris en advocaat. Bij het uitzoeken van de keuken heeft ze ons ook geadviseerd en inmiddels genieten wij sinds augustus 2023 van ons appartement in Torre del Mar.

Indien wij vragen hebben kunnen wij nog steeds bij Maureen terecht. Ze is een kei in haar werk en we zijn haar ontzettend dankbaar voor al haar hulp!!

Houd me op de hoogte

Voeg je review toe

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.
WhatsApp