Ben en Linda

Ben en Linda

2 jaar geleden kwamen wij in contact met Maureen van Casa las Dunas die ons perfect heeft begeleid in het vinden van ons nieuwbouwappartement aan de Costa del Sol (Manilva). Wij hebben de samenwerking met Maureen als heel prettig ervaren, zij heeft alles tot in de puntjes geregeld en zelfs ook nog geholpen met het vinden van een woninginrichter. Alle contacten werden door haar onderhouden met de advocaat, promotor etc. Dit is heel fijn als je zelf alles van afstand moet volgen. Ook de vooroplevering werd door Maureen voor ons geregeld. Naast alles wat ze zakelijk voor ons gedaan heeft is ze ook nog een hele prettige persoon om mee om te gaan. Wij zijn haar heel dankbaar voor al haar hulp.

Inmiddels is ons appartement sinds februari 2024 bewoonbaar en komen wij daar zo vaak als kan om te genieten van de heerlijke omgeving.

Houd me op de hoogte

Voeg je review toe

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.
WhatsApp