Casa Luxury SE

Casa Luxury SE

Letar du efter ett lyxigt hem i Spanien?

CasaLasDunas stödjer dig även inom segmentet lyxlägenheter

Utbudet av bostäder i Spanien är viktigt. Var ska man börja? Sökningen leder till snabbare resultat om du tidigare har skapat en så detaljerad önskelista som möjligt. I vilket område letar du efter något, vad har du för budget och viktigast av allt: vilken typ av hus letar du efter?

Letar du efter en villa med trädgård och privat pool, eller föredrar du ett hus som kräver mindre underhåll, till exempel en B. Lägenhet eller Penthouse? Vill du ha ett fullt utrustat modernt hus eller vill du hellre bo i ett autentiskt hus med själ?

Högklassigt boende i Spanien

Även om du har en stor budget och letar efter ett hem i lyxsegmentet, med priser från €700 000 till €10 miljoner, är utbudet brett. Särskilt vid de välkända spanska kusterna, där allt fler invandrare från hela världen bosätter sig. Du kan till exempel välja ett större hus på norra Costa Blanca. Kuststaden Moraira är mycket populär bland människor med en högre budget. Jávea är också ett trendigt turistmål och har mycket att erbjuda shoppare på en budget.

På Costa del Sol söker den här typen av köpare främst fastigheter runt Marbella och Benahavís. Men även kuststäder som Benalmádena och Estepona har sina egna marker med vackra villor. Oavsett om du letar efter nybyggda eller begagnade villor.

Lyxigt hus

Om du letar efter ett hus på någon av dessa kuster för ovanstående budget så hjälper vi dig naturligtvis också. Vi guidar dig genom hus, villor, lägenheter och takvåningar på de vackraste platserna på den spanska kusten.

Vårt team på Casa Luxury och CasaLas Dunas är mycket mångsidigt, med anställda verksamma på Costa Blanca (Alicante), Costa Cálida (Murcia) och Costa del Sol (Málaga). Vi hjälper dig gärna att förverkliga din spanska dröm. Vi gör detta med ett komplett utbud av bostadsrätter, befintliga eller nya, från 50 000 euro i mycket lyxiga villor till flera miljoner euro i drömlägen.

Uthyrning av lägenheter och nybyggnation

Föredrar du att inte binda dig till ett så stort belopp så hyr vi även ut semesterhus på Costa Blanca till privatpersoner. Om du vill hyra din egen andra bostad i Spanien kan du också räkna med våra tjänster. Äntligen har vi ett team av arkitekter och entreprenörer som kan bygga drömvillor under ledning av vårt erfarna team.

Lyxig villa i Altea Hills

Ta en titt på vår Casa Luxury-webbplats för att se det breda utbudet vi erbjuder. Se till exempel en vacker, ultramodern villa med privat pool i den exklusiva urbaniseringen Altea Hills på en tomt på 836 m2 med en byggnadsyta på 287 m2. Villan har 3 stora sovrum och 3 badrum. Det finns golvvärme i hela huset och tvåglasfönster.

Lyxvilla i Moraira

Ett annat exempel på det omfattande utbudet är den karakteristiska befintliga villan omgiven av palmer i El Portet i Moraira. Med en bebyggd yta på 440m2 och 6 sovrum och 6 badrum kommer du säkert att ha tillräckligt med utrymme. Utsikten över Moraira, småbåtshamnen och kusten är underbar.

Genom att välja vår hjälp kan du vara säker på att du får utmärkt rådgivning genom hela köpprocessen. Vårt team kan också ge dig detaljerad information om vad det innebär att äga en fastighet i Spanien. Dessutom känner all personal de spanska kusterna som sin egen bukdel och kan ge dig bra och tillförlitlig information om exakta skillnader, för- och nackdelar.

Lär känna CasaLuxury med CasaLasDunas

CasaLuxury vill träffa dig personligen. Detta är möjligt lokalt på Costa del Sol och i La Marina på Costa Blanca. Vi är också regelbundet närvarande på olika evenemang och mässor i Nederländerna och Belgien. Eller kanske du redan känner oss från otaliga framträdanden i kända TV-program som Way of Living, RTL Vakantie Magazin, Life Is Beautiful, Housevision och Next Level.


Egenskaper till salu
Semesteruthyrning
WhatsApp