Andra hem på Costa Blanca

Andra hem på Costa Blanca

Många européer har nu ett andra hem i Spanien, vid en av dess kuster. Naturligtvis är detta inte förvånande, med tanke på att Spanien är ett vackert och mångsidigt land. Här finns berg, skogar, stränder och hav. Om vi lägger till det underbara klimatet på Costa Blanca kan vi förstå varför många (nord)européer väljer denna vackra region.

Solen skiner fortfarande vackert, medan det i övriga Europa regnar eller till och med snöar. Och inte bara är vädret vackert, Spanien har också en rik historia och därför en mångsidig och intressant kultur. Naturligtvis kan du också köpa ett andra hem på Aruba eller Curacao, men tillgången till Costa Blanca är mycket bättre, snabbare och billigare. Dessutom är utbudet på Costa Blanca brett och mångsidigt. Här hittar du lyxiga gods, villor och lägenheter .

Fast egendom
Att köpa ett andra hem är en långsiktig investering. Du kan investera i ett andra hem som du besöker några gånger om året och hyr ut resten av året. Vår portfölj innehåller även flera boendeanläggningar med hyresgaranti. På så sätt kommer du att tjäna mycket mer pengar än att bara sätta in dina tillgångar på banken. Det är en bra investering i flera år!

Vi inbjuder dig att komplettera din valda profil och ange vilka produkter som är viktiga för dig. Tack vare detta kan vi presentera det bästa möjliga erbjudandet och hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna och intressanta projekten.

Egenskaper till salu
Semesteruthyrning
WhatsApp