Köpa hus i Spanien

Köpa hus i Spanien

Vill du köpa ett hus i Spanien? Då har du kommit till rätt plats på Casalasdunas. Som holländsk fastighetsmäklare i Spanien har vi varit verksamma som ett familjeföretag sedan 1997. Vi hjälper dig med hela processen. Starta din dröm och kontakta oss!

Huspriser i Spanien

Huspriserna varierar mycket beroende på region och plats. Det är till exempel dyrare att bo nära stranden och nära till alla bekvämligheter. I allmänhet kan områdena där vi är verksamma delas in i följande regioner inklusive huspriser i Spanien.

  • Costa del Sol | prisintervall från € 300 000

Costa del Sol kännetecknas av vackra städer vid vattnet. Tänk på det allt populärare Malaga. När du köper ett hus i Spanien kan Costa del Sol vara ovanliga ord. Det sydligaste området i Spanien har stränder och vackra badorter. På grund av sin ökande popularitet har den ett bra nattliv, restauranger och butiker.

Utöver ovanstående erbjuder den också mycket avkoppling och välbefinnande. En fin kombination!

  • Costa Blanca | prisklass: från € 100 000

Denna plats ligger i östra Spanien och har långa stränder med populära platser som Benidrom, Alicante etc. Det är ett lugnare område med vackra platser som klippan El Peñon de Ifac. Det har vackra villor och vackra lägenheter.

  • Costa Calida | prisintervall från € 115 000

Denna plats i öster är ett av de hälsosammaste hemmen, enligt Världshälsoorganisationen. Inte mer än 320 soldagar per år! Vill du köpa ett hus i Spanien och letar du efter lugn och avkoppling? Då är Costa Cálida en vacker plats värd ett besök. Berätta för oss dina bostadsönskemål så väljer vi ett antal baslägen gratis .

Funderar du på att köpa ett hus i Spanien i något av dessa områden? Kontakta oss gärna via Whatsapp, ring eller fyll i vårt kontaktformulär .

Populära områden att köpa i Spanien

På senare år har det blivit ännu mer populärt att köpa hus i Spanien. Egna bostäder är populära på följande platser:

  • Málaga: Populärt på grund av det varma vädret och underbara stränder.
  • Benidorm: Från gammal till ung. Den yngre generationen njuter av nattlivet där många äldre övervintrar. Detta ger även möjligheter till uthyrning i Spanien.
  • Barcelona: Den vackra arkitekturen och kulturen i kombination med ett pulserande nattliv gör det till en populär plats.
  • Sevilla: Historiska byggnader med vackra gator och torg.
  • Ibiza: Ön lockar både unga människor och familjer som söker en blandning av underhållning och natur.

Framväxande områden i Spanien?

Om du funderar på att köpa en fastighet i Spanien är det klokt att titta på nya områden i Spanien. Detta kan säkerställa att du kan köpa slimmad och därmed öka värdet på din bostad.

  • Costa cálida: Det här blir allt mer populärt. Med ett ökande värde på hälsa är denna plats en underbar plats för vila, sport och vackra tillfällen.
  • Inland Andalusien: Martos har till exempel ett prisvärt boendeerbjudande i Spanien.
  • Inland Costa del Sol: Byar som Caseres erbjuder hållbara bostäder och är mycket billigare än konst. Det erbjuder möjligheter för människor som vill bo i Spanien för lugn och ro men vill vara inom köravstånd från kusten.
  • Murcia: Det här stället börjar bli mycket populärt. Det är relativt billigt att bo i och har dessutom naturlig skönhet.

Tips: När du köper en bostad i Spanien är inredningen mycket intressant. Du är ofta lite längre bort från stranden, men du har mer hem med till exempel en pool. Klimatet här är också lite trevligare.

Lagar och regler för att köpa ett hus i Spanien

Det är viktigt att ta hänsyn till detta när du köper i Spanien. Det finns många regler och saker att ta hänsyn till.

1. NIE nummer: Vill du verkligen köpa ett hus i Spanien? Då är detta steg viktigt. Att ansöka om detta kan bäst ta lång tid, men är nödvändigt för att till exempel öppna ett spanskt konto.

2. Forskning om fastigheten: Fundera till exempel på vem som äger fastigheten osv.

3. Notariehandling: Köpeavtalet ska antecknas i en notariehandling. Det är en bra idé att få detta gjort av en medicinsk notarie.

4. Fastighetsregistret: Överlåtelsen av äganderätten är officiell om den är registrerad hos fastighetsregistret. Casalasdunas ger stöd och förstärkning varje steg på vägen. Det erbjuder skydd i juridiska konflikter.

5. Skatter och avgifter: Det finns olika tullar och skatter förknippade med varje köp. Detta beror på köpesumman och skillnaden i bostaden. Även efter att din bostad är köpt kan vi hjälpa dig med till exempel bilförsäkring etc. Vi tycker att denna eftermarknad är viktig och vi stöttar den!

Vill du börja köpa ditt hem i Spanien?

Kontakta oss utan förpliktelser. Vi är en holländsk fastighetsmäklare och har lång erfarenhet som vi gärna hjälper dig.

Försäljning

  • Costa Blanca South +34 965724489
  • Costa Blanca norra +34 678769381
  • Costa Del Sol +34 656284257

contact@casalasdunas.com

Office-La Marina

Avenida Londres 1A, Local 2, Centro Com. Plaza Sierra Castilla, 03177, La Marina-San Fulgencio

Plats kontor

Försäljningskontorets öppettider

Måndag till fredag från 9:30 till 18:00

Egenskaper till salu
Semesteruthyrning
logos
WhatsApp