köpa hus södra spanien

köpa hus södra spanien

Vill du köpa ett hus i södra Spanien? Kontakta Casalasdunas. Vi har lång erfarenhet och verkar över hela Costa Blanca, Costa Cálida och Costa del Sol. Nedan hittar du skäl att köpa i södra Spanien, genomsnittliga priser och mycket mer.

Varför är det värt att köpa i södra Spanien?

Att bo i södra Spanien erbjuder många fördelar som gör det attraktivt för expats och pensionärer. Kombinationen av ett behagligt klimat, avslappnad livsstil och rik kultur gör denna region särskilt attraktiv.

Fördelar med att bo i södra Spanien

Det finns cirka 300 soldagar om året här. Vintrarna är underbara, vilket är bra för ditt humör och hälsa. Vi har också bott i södra Spanien i många år. Både vi och våra kunder kan erbjuda dig följande förmåner:

  • Kostnaden är låg: om du vill äta ute kan du göra det till ett rimligt pris, vilket vi tyvärr inte längre har i Nederländerna. Dessutom erbjuder det många färska och lokala produkter.
  • Kultur och gästfrihet: vackra marknader, unika festivaler. Allt detta ligger i södra Spanien. Människorna är underbart avslappnade och mycket välkomnande.
  • Säker miljö: Letar du efter en säker miljö? Då kan du köpa i södra Spanien. Det är en lugn och mycket säker plats.
  • Natur: Stränderna och de vackra parkerna är förstås underbara. Södra Spanien är också hem för en vacker bergig region där det är särskilt roligt att vandra under vintermånaderna.

Jobba i södra Spanien

Om du köper ett hus i södra Spanien kommer du förmodligen att arbeta där också. Marknaden är generellt sett bra. Som EU-medborgare behöver du inget arbets- eller uppehållstillstånd.

Många holländska företag är också verksamma i Malaga och Sevilla. Internationella företag är också regelbundet representerade. Det kan gälla alla områden som kundservice, marknadsföring, drift, catering etc. Efterfrågan på kvalificerad personal är säkerligen stor.

Vilka regioner kan du handla i i södra Spanien?

  • Costa del Sol | Prisintervall från 300 000 euro

Behagligt klimat, vackra stränder och många emigranter. Särskilt Malaga blir mer och mer populärt på grund av internationaliseringen. Det är inte utan anledning att många holländare köper hus här i södra Spanien.

Här kan du se utbudet av boende på Costa del Sol .

  • Costa Blanca | Prisintervall: från 100 000 €

De mest kända platserna är Benidorm och Alicante. Det är en plats med låg luftförorening och låg luftfuktighet. Vill du köpa ett hus i södra Spanien och har hälsoproblem som reumatism? WHO erkände Costa Blanca som ett av de hälsosammaste klimaten i världen.

Här kan du se boendeerbjudanden på norra och södra Costa Blanca.

  • Sevilla | Prisintervall: från 80 000 €

Den här staden är perfekt att bo i om du älskar rik kultur, vackra byggnader och arkitektur. Tänk på katedralen i Sevilla med dess Giralda.

  • Granada | Prisintervall från €60 000

Denna stad har en lång historia och kännetecknas av ett stort antal studenter som bor där. Detta beror främst på att för holländare är shopping i södra Spanien fortfarande relativt billigt.

Vilka typer av hus är till salu i södra Spanien?

Det finns många typer av hus till salu i Spanien. Från lyxvillor med alla bekvämligheter till vackra lägenheter till attraktiva priser. När du köper i södra Spanien bör du ta hänsyn till platsen. Ju närmare kusten eller livliga städer, desto högre pris. Hus till salu i södra Spanien kan delas in i:

  • Lägenheter: låga underhållskostnader, bra pris och säkert alternativ.
  • Fincas: Dessa är traditionella spanska hus. Mer information finns på bilden nedan.
  • Villor: från de minsta till de största, är till salu. Tack vare vårt nätverk har vi tillgång till unika hus och villor i södra Spanien. Kontakta oss för att veta mer om möjligheterna.

Finca kopen Zuid Spanje

Casalasdunas som holländsk fastighetsmäklare i södra Spanien?

Casalasdunas erbjuder unika fördelar som fastighetsmäklare i södra Spanien. Vi har verkat som ett familjeföretag sedan 1997 och har erfarenhet av varje projekt. Du kan lita på oss: lokala experter, individuellt förhållningssätt och mångfald av ett kompetent team. Så upprätthåller vi personlig kontakt kompetent.

Kontakta oss här

Egenskaper till salu
Semesteruthyrning
logos
WhatsApp