Positieve ontwikkelingen in Spanje!

Positieve ontwikkelingen in Spanje!
6 mei 2021

Beste Spanjeliefhebbers,

In deze nieuwsbrief hebben we een aantal interessante, positieve onderwerpen.

Ten eerste loopt per aanstaande zondag 9-5-2021 om 23:59 uur de alarm status in Spanje af. De alarmstatus is het juridische deken waaraan een aantal COVID-maatregelen aan verbonden zijn.

Zo is het vanaf Maandag 10-5-2021 weer mogelijk om vrij te reizen tussen de Spaanse provincies. De avondklok gaat er in principe af, al is de president van Valencia nog in overleg om deze wel terug te plaatsen, maar voor een kortere duur.

De Spaanse regering zal aankomend weekend de nieuwe maatregelen naar buiten brengen, die zullen gelden van 10-5-2021 tot en met 25-5-2021. Wat er precies gaat gebeuren met de mondkapjes, samenscholingsverboden en de huidige restricties voor de Horeca, zal dus aankomend weekend duidelijk worden.

We kijken er naar uit om u dit jaar weer te verwelkomen aan de Spaanse Costa´s!

Daarnaast zitten er ook in Nederland nieuwe versoepelingen aan te komen. Sinds 28 April mogen wij weer klanten ontvangen in onze expositieruimte in Leusden!

Bent u aan het oriënteren naar een woning in Spanje, of bent u al verder in het proces en wenst u een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers?

We maken graag een afspraak met u, neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij zijn klaar voor de zomer, bent u dat ook?

 

It´s finally time to reunite!

Houd me op de hoogte

WhatsApp