De kracht van service!

De kracht van service!
22 okt 2020

Vriendelijkheid kost geen geld, is echt gratis en daar houden we allemaal van. We zijn het wel in de huidige maatschappij een beetje aan het vergeten en dat is jammer, want er schuilt juist een enorme kracht in vriendelijkheid. Je wordt er gezonder en gelukkiger van.

Vriendelijkheid zit in ons allemaal en het is ook nog eens enorm aanstekelijk, waardoor de wereld een leukere plek wordt om in te leven. Bij CasaLasDunas merken we elke dag hoe ver je daar mee komt.

De kracht van Service.

CasaLasDunas biedt u een totaal pakket aan services. Huren bij CasaLasDunas betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Wij bemiddelen bij het verhuren en huren van particuliere vakantiewoningen. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in La Marina aan de Costa Blanca, 25 km ten Zuiden van het vliegveld van Alicante. Wij begeleiden u naar de door u gereserveerde woning en maken u wegwijs in de woning over het functioneren van TV-WIFI-AIRCO etc. Wij zijn uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf tijdens kantooruren. Voor noodsituaties geven wij u bij aankomst het betreffende telefoon nummer door wat u daarvoor kunt gebruiken.

De lijfspreuk van CasaLasDunas is niet voor niets; Eens een klant altijd een klant.

Houd me op de hoogte

WhatsApp