Half vrijstaande villa · Bestaand Costa Calida · Los Belones/Sierra Golf

 • Ref.: CLDCP-67928
 • Gebouwd: 95m2
 • Grondstuk: 45m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
€ 79.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 95 m2
Grondstuk: 45 m2
Energy Rating
Energy Rating:
E

Kenmerken

Air conditioning pre installation
fitted wardrobes
Proximity: Public Swimming Pools
furnished
Built year: 2012
terrace
basement
heating
double glazing
Quiet Location
Solarium
Washing Machine
Balcony
Laundry
Mains Water
Parking Space
Equipped kitchen
Proximity: Restaurants
Views: Urbanization view
Water: Main grid
Orientation: Exterior
Proximity: Golf course
Storage / utility room
Proximity: Open field
Proximity: Airport
Proximity: City
Security door
Views: Garden view
Uninterrupted views
Solar orientation: South
Solar orientation: West
Main drainage
Floors: 3
Views: Countryside views
garden
Ceiling lights
garden

Prijzen

Afstanden

Rijtjeshuis gebouwd in 2012. Gelegen aan de voet van het Cresta del Gallo-gebergte. Verstedelijking in de Sierra Golf. Zwembad in de buurt van de accommodatie, het bevindt zich in een nabijgelegen restaurant. 6 kilometer van Balsicas (stad), 20 minuten van het strand en 30 minuten van de stad Murcia. Golfbaan in de urbanisatie. Volledig uitgerust en ingericht. Sanitair water wordt verwarmd door zonnepanelen. Slaapkamer 1 is voorzien van een inbouwkast. Slaapkamer 2 is iets groter en beschikt tevens over een inbouwkast. Mooie grote woonkamer, volledig uitgeruste keuken, twee volledige badkamers. Solarium: met zonnepaneel. Het souterrain is voorzien van een slaapkamer met twee bedden, kledingkast en woonkamer. Los Belones is een dorp in de regio Murcia, Spanje. Het maakt deel uit van de gemeente Cartagena en ligt aan de Mar Menor, een grote zoutwaterlagune aan de kust. Het dorp staat bekend om de nabijheid van La Manga Club, een prestigieus golf- en recreatiecentrum, een populaire bestemming voor golfliefhebbers en toeristen. Los Belones biedt, net als veel andere dorpen in de regio Murcia, een mix van traditionele Spaanse cultuur en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor zowel inwoners als bezoekers. De ligging nabij de Mar Menor biedt ook toegang tot stranden en watergerelateerde activiteiten. Daarnaast staat de omgeving bekend om zijn unieke landschappen, waaronder zoutvlakten, zandduinen en natuurparken.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 68.470 GBP
 • Russische roebel: 68.470 RUB
 • Zwitserse frank: 76.156 CHF
 • Chinese yuan: 618.815 CNY
 • Dollar: 86.513 USD
 • Zweedse kroon: 902.259 SEK
 • De Noorse kroon: 923.036 NOK

Vergelijkbare woningen