Finca · Bestaand Costa Blanca · La Romana

  • Ref.: CLDJ-89979
  • Grondstuk: 12.655m2
€ 55.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 0
Badkamers: 0
Grondstuk: 12.655 m2
Energy Rating
Energy Rating:
X

Kenmerken

vistas al monte
finca rústica
edificable
solar
urbanizable

Prijzen

Afstanden

Goede kans voor een perceel met irrigatiewater en een lichtpunt in een van de beste delen van het binnenland van Aspe, natuurlijke en ruime ruimtes vlakbij het stadscentrum met alle voorzieningen in de buurt. Grondstuk van 12.655m² dat de bouw van een woning mogelijk maakt. Het Vinalopó Medio-gebied bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven is een van de belangrijkste en bestaat uit steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, allemaal op een afstand van minder dan 15 km. De historische stad Aspe is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden in de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is een perfect gebied om het hele jaar door te wonen of, als u dat liever heeft, een vakantiehuis te kopen. Alle faciliteiten zoals medisch centrum, winkels, bars en restaurants aanwezig.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

  • Ponden: 47.669 GBP
  • Russische roebel: 47.669 RUB
  • Zwitserse frank: 53.020 CHF
  • Chinese yuan: 430.821 CNY
  • Dollar: 60.231 USD
  • Zweedse kroon: 628.155 SEK
  • De Noorse kroon: 642.620 NOK

Vergelijkbare woningen